Repartitie atestate medici medicina de urgenta 2017

Asa cum a fost anuntat, urmatoarea serie a Programului de pregatire in vederea obtinerii Atesatatului pentru Asistența medicală de urgență prespitalicească va începe în data de 29 ianuarie 2017.

Repartitia candidatilor pe centre o puteti gasi accesand link-ul de mai jos

repartitie atestat modul I 2017 ianuarie

Asa cum se poate observa din repartitie centrele Iasi, Cluj, Arad si Timisoara nu vor desfasura aceste cursuri. Totodata, ca urmare a numarului mare de solicitari, la Bucuresti vor fi organizate doua serii de cursuri pentru modulul I la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca)

Programul de pregatire pentru obtinerea Atestatului de asistenta medicala pentru structurile pentru primirea urgentelor va incepe in data de 3 aprilie 2017

Repartitia candidatilor pe centre o puteti gasi accesand link-ul de mai jos

repartitie atestat modul II 2017

Centrele Oradea, Arad, Timisoara si Craiova nu vor desfasura aceste cursuri in cadrul modulului II. Totodata, ca urmare a faptului ca Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti organizeaza doua serii de cursuri in cadrul modulului I, Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (Universitar) va organiza pentru Bucuresti cursurile din cadrul modulului II.

Cursantii care se regasesc pe liste la Centre care nu deruleaza cursuri in aceste serii pot opta, pana la data inceperii cursurilor, pentru un alt centru in care se vor desfasura cursuri.